Promowise

Over ons

Bij Promowise combineren we 25 jaar ervaring in op maat gemaakte producties van kleding en non-food artikelen met onze passie voor duurzaamheid en eerlijke productie.  Ontdek onze missie, ons team en onze geschiedenis.

Sinds 1998

Mensen met een passie voor duurzaamheid

Wat ons team onderscheidt, is onze toewijding aan duurzaamheid en eerlijke productie. We zijn gepassioneerd over het creëren van producten die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook op een ethische en verantwoorde manier worden vervaardigd. We geloven dat bedrijven de verantwoordelijkheid hebben om bij te dragen aan een betere wereld, en daarom streven we ernaar om onze productieprocessen zo milieuvriendelijk mogelijk te maken en eerlijke arbeidsomstandigheden te waarborgen.

Ons team bestaat uit ervaren ontwerpers, productiemanagers, kwaliteitscontroleurs en klantenservicemedewerkers. We werken nauw samen met onze klanten om hun ideeën en wensen om te zetten in tastbare producten. Onze ontwerpers zijn creatief en innovatief, en ze staan klaar om unieke ontwerpen te maken die de merkidentiteit van onze klanten weerspiegelen.

Met onze ervaring, passie voor duurzaamheid en eerlijke productie streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden, terwijl we ook een positieve impact hebben op het milieu en de samenleving als geheel.

Certificaten

Certificaat 4

25 jaar ervaring van Nederlandse en Chinese partners in custom-made producties van kleding en non-food artikelen bieden een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Certificaat 3

Wij bieden u naar keuze directe levering vanuit het verre oosten of levering via onze vestiging in NL. Wij garanderen een optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Certificaat 2

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde grondstoffen en producten in door onafhankelijke instanties geauditeerde productie locaties.

Certificaat 1

Voor vrijwel ieder promo-artikel, promotiekleding of bedrijfskleding bieden wij een ECO uitvoering. Custom- made in model en kleur geheel van uw keuze.

Wat we doen

Welkom bij Promowise!

Bij Promowise, uw betrouwbare partner voor duurzame bedrijfskleding, promotiekleding, merchandise en premium geschenken, draait alles om u. Onze specialiteit? Het creëren van op maat gemaakte, milieuvriendelijke oplossingen die perfect passen bij uw behoeften. Of u nu in Europa bent gevestigd of elders, wij zorgen ervoor dat uw bestelling rechtstreeks vanuit de productie in het Verre Oosten of via onze Nederlandse vestiging naar u wordt verzonden, waarbij we altijd streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Bij Promowise bieden we geen standaardproducten. In plaats daarvan geven wij u de controle over de stijl, pasvorm, kleur, labels en details van uw bedrijfs- en promotiekleding. Onze toewijding aan duurzaamheid komt tot uiting in onze keuze voor hoogwaardige grondstoffen zoals RPET (gemaakt van gerecyclede PET-flessen) en GOTS BIO-katoen, en dit alles tegen een eerlijke prijs. Ontdek onze unieke collectie duurzame oplossingen en laat ons u helpen om uw visie tot leven te brengen met maatwerk van de hoogste kwaliteit.

Promowise is een internationaal bedrijf met diepe wortels in Nederland en China. Ons succes is gebouwd op langdurige relaties met gerenommeerde partners uit China, India, Pakistan en Bangladesh, die stuk voor stuk over uitgebreide ervaring beschikken op het gebied van kledingproductie, het sourcen van stoffen en accessoires, de fabricage van milieuvriendelijke premium producten, strenge kwaliteitscontrole en internationale logistiek. Deze partners hebben al meer dan 25 jaar succesvol samengewerkt, wat ons de expertise en betrouwbaarheid biedt die u verdient.

Bij Promowise zijn we lokaal en internationaal aanwezig met kantoren in Nederland, China, Hong Kong en Bangladesh. Deze wereldwijde aanwezigheid stelt ons in staat om u naadloos te bedienen, waar u zich ook bevindt, en om u te voorzien van hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die aan uw verwachtingen voldoen. Wij zijn Promowise, uw toegewijde partner in duurzame en op maat gemaakte kleding producten, merchandise en premium geschenken.

Vragen? We komen
graag met je in contact

Wij begrijpen dat je wellicht vragen hebt en wij staan klaar om ze te beantwoorden. Ondanks dat we een klein team zijn, hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en nemen we graag de tijd om met jou in gesprek te gaan.

nl_NLDutch
Scroll naar boven